Izvor: JUGpress.com, 12.Avg.2023, 22:39

Održani osmi protesti „Leskovac protiv nasilja“

LESKOVAC

Po osmi put su se građani Leskovca okupili na protestnoj šetnji „Leskovac protiv nasilja“. U svom obraćanju okupljenima Saša Zlatković ponovio je zahteve protesta, a oni su smena članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), smena ministra policije, smena šefa službe bezbednosti, smena rukovodstva Radio televizije Srbije, oduzimanje nacionalne frekvencije televizijama Pink i Hepi, kao i gašenje rijaliti programa i medija koji promovišu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nasilje i mržnju. On je pozvao okupljene da i sledeće subote izađu i prošetaju, da istraju u svojim zahtevima da se u ovoj državi jednom zavede red i da se živi u miru i dostojanstvu kao nekad.

Protesna šetnja leskovačkim ulicama protekla je bez incidenata , uz povremene zvižduke pištaljkama i skandiranja “Lopovi, lopovi”. (kraj) IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.