Izvor: JUGpress.com, 22.Jun.2023, 22:13

Održana sednica Saveta za razvoj grada

LESKOVAC

Na 51. sednica Saveta za razvoj grada Leskovca razmatrani su predlozi Odluke o usvajanju izmena Lokalnog plana zapošljavanja grada Leskovca za period 2021-2023. godinu i Programu podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja grada Leskovca za 2023. godinu.

Pozitivno mišljenje je Savet jednoglasno dao i za Odluku i Program, uz konstataciju, da grad Leskovac u kontinuitetu pomaže efikasno razvoj zapošljavanja i razvoj poljoprivrede >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kroz značajna ulaganja, koja se uvećavaju, kako u iznosima tako i u broju korisnika mera koje su definisane navedenim Odlukama i Programom podrške razvoju poljoprivrede i ruralnog razvoja. Usledila je i sugestija da se i u narednom periodu nastavi sa ovakvim vidovima podrške, kao i da se u okviru mera podrške samozapošljavanju, odnosno za početak preduzetničkog biznisa odvoje veća sredstva kako bi se pomoglo mladim preduzetnicima i START AP kompanijama da zaživi njihov biznis i u godinama nakog dobijenih sredstava, odnosno njihov opstanak i razvoj na tržištu. (kraj) IS/SA

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.