Izvor: JUGpress.com, 01.Dec.2019, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan seminar “Samoodbrana za žene”

LESKOVAC

Ninđucu klub „Buđinkan“ Leskovac je uspešno organizovao tradicionalni, deveti po redu, besplatni seminar „Samoodbrana za žene“. Ninđucu klub organizuje ovakvu vrstu edukacionih besplatnih seminara za sugrađanke još od 2012. godine, a njihove akcije su motivisale i veliki broj klubova iz čitave zemlje da par godina posle nas pokrenu iste i slične aktivnosti u svojim gradovima. Na ovogodišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << seminaru učestvovalo je preko 50 učesnika, od kojih je jedan broj bio i na prethodnim seminarima. Kao i uvek do sada, vladala je opuštena atmosfera pogodna za učenje i trening uz druženje.

„Naše učesnice su imale prilike da čuju savete o preventivnim akcijama kada su u pitanju rizične situacije, načinu kako da izvrše procenu okruženja, zatim pravljenje razlike između nepristojnog ponašanja i nasilničkog agresivnog ponašanja. Nakon toga smo pristupili većem broju tehnika koje su svrstane u oblasti tehnika oslobađanja, vitalne tačke i kontra-napadi, improvizovana oružja i preživljavanje na zemlji“ kaže glavni instruktor na seminaru Vladimir Stevanović, nosilac crnog pojasa VII Dan.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.