Održan sastanak s drvoprerađivačima

Izvor: juGmedia, 25.Feb.2015, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan sastanak s drvoprerađivačima

LESKOVAC – Predstavnici preduzeća i preduzetničkih radnji iz oblasti drvoprerađivačke industrije upoznati su danas sa lokalnim akcionom planom zapošljavanja na sastanku s gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanoviće.

Oni su na sastanku govrili i o problemima s kojima se susreću, a Cvetanović ih pozvao da prijave svoje potrebe za mladim i obrazovanim stručnjacima.

„Pozivam vas da se prijavite >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ako su vam potrebni mladi obrazovani ljudi koji bi u vašim firmama mogli da obave stručnu praksu koju bi finansirala lokalna samouprava, a da nakon obavljenog staža kod vas ostanu i nastave sa radom. Tu je i program otvaranja novih radnih mesta i drago mi je da su neki od vas konkurisali i dobili sredstva za realizaciju ovog programa“, rekao je gradonačelnik..

U Leskovcu i okolini posluje 149 preduzeća i preduzetničkih radnji iz oblasti drvoprerađivačke industrije.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.