Izvor: JUGpress.com, 11.Jun.2023, 21:31

Održan auto-moto skup „Southsideboyz car show”

LESKOVAC

Plato kod SRC „Dubočica“ poslužio je za organizaciju i održavanje auto moto-skupa „Southsideboyz car show”. Skup je bio izložbeno-takmičarskog karaktera, ali i humanitarnog, s obzirom da se prikupljala pomoć za lečenje Lorene i Vukana. Veliki broj ljubitelja automobila i motora mogao je da uživa na krcatom platou u izloženim modelima. Skup je otvorio gradonačelnik Goran Cvetanović koji je rekao da to što su izlagači i takmičari ispunili sav prostor >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ispred SRC „Dubočica“ je dokaz da za ovakvim događajima vlada veliko interesovanje.

„Ponosan sam što je Grad Leskovac prepoznao da je važno urediti prostor ispred naše najveće sportske hale kako bi i ovakvi skupovi bili mogući. Zahvaljujem se organizatorima na tome što su ovim skupom, koji je i humanitarnog karaktera, učinili da naši sugrađani, ali i ljudi iz čitave Srbije i iz regiona danas uživaju u izložbi i takmičenju. Siguran sam da će naši gosti odavde poneti najlepše utiske, jer grad Leskovac svoje goste dočekuje raširenih ruku i otvorenog srca, “rekao je Cvetanović. ( kraj) IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.