Izvor: JUGpress.com, 08.Apr.2024, 23:01

Određen pritvor tridesetdvogodišnjem muškarcu koju je ubo oca nožem u leđa

LESKOVAC
U Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu saslušan je uhapšeni M.J. (1992) iz okoline Leskovca zbog postojanja osnova sunje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, ubo je oca nožem u leđa. Osumnjičeni je u prisustvu branioca izneo odbranu, saopšteno je iz tužilaštva.
Nakon saslušanja, javni tužilac je predložio da se prema njemu odredi pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti da bi ostankom na slobodi mogao uticati na nesaslušane svedoke. Pritvor je i određen. Doneta je i naredba o sprovođenju istrage tokom koje će javni tužilac preduzeti sve neophodne radnje u cilju efikasnog okončanja postupka i donošenja odluke, navodi se u saopštenju. (kraj)...
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.