Izvor: JUGpress.com, 28.Maj.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluka o zaposljavanju medicinskih radnika

LESKOVAC

Vlada

Srbije i ministarstvo zdravlja, doneli su odluku o zapošljavanju 400 najuspešnijih medicinskih radnika sa srednjom stručnom spremom, u zdravstvenim ustanovama u Srbiji, saopštava to ministarstvo.

Na posao mogu da računaju najuspešniji djaci sa tri smera: medicinska sestra-tehničar, pedijatrijska sestra i ginekološko-akušerska sestra, koji su srednje medicinske škole završili >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u školskim godinama 2014./2015., 2015./2016., 2016./2017. i 2017./2018.

Prioritet će imati kandidati koji su školovanje okončali sa najboljim uspehom, ali isključivo u državnim medicinskim školama i nisu u radnom odnosu na neodredjeno vreme.  Neophodno je da medicinari imaju i dokaz o položenom stručnom ispitu.

Prijave se podnose isključivo elektronskim putem, obrascem koji se može naći na sajtu Ministarstva zdravlja. Tako popunjen potpunim i tačnim informacijama obrazac treba poslati na mail adresu: akicijazaposljavanja2019@zdravlje.gov.rs, najkasnije do 31. maja.

Neblagovremene i prijave koje ne sadrže sve tražene podatke, kao i prijave koje ne ispunjavaju navedene uslove, neće biti razmatrane, kaže se u saopštenju Ministarstva zdravlja.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.