Izvor: JUGpress.com, 17.Apr.2024, 10:45

Odbornici većine usvojili izveštaje PVV i Paking servisa iako nisu dostavili finansijske izveštaje

LESKOVAC

Ja sam precizno rekao da je gospodin Cakić (Nebojša, prim.) tražio da bude akcionar PVV-a kada je bio učesnik u anketi o PVV-u, a Nisić je rekao „nikada neću da dam nikome pare, jer smo mi časni i pošteni ljudi.“ Je li tako bilo gospodine Nisiću? E, tako je bilo i to je to o poštenju. To što kažu umešani, pa već imam informaciju da je Gordana Savić na slobodi, samo vi čekajte da ja budem sledeći, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sinoć, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na nastavku sednice Skupštine grada.

Sve ovo je bio njegov odgovor na diskusiju o izveštaju PVV u kojoj je šef opozicione obornički grupe “Za Leskovac ZAJEDNO” Nebojša Cakić insistirao da direktor Por Verner Vebera u Leskovcu Srboljub Nisić da podnese kompletan finansijski izveštaj odbornicima i da objansi gdese tačno u tom izveštaju nalazi 44 miliona za kojje rekao da su uplaćeni na račun grada.

Zanimljivo je da kompletne izveštaje o radu nisu podneli ni PVV ni Parking servis, nisu dostavili finansijske izveštaje, ali to nije sprečilo odbornike opozicije da glasaju za njih. (kraj) LJS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.