Izvor: JUGpress.com, 17.Apr.2024, 10:45

Odbornici većine usvojili izveštaje PVV i Paking servisa iako nisu dostavili finansijske izveštaje

LESKOVAC
Ja sam precizno rekao da je gospodin Cakić (Nebojša, prim.) tražio da bude akcionar PVV-a kada je bio učesnik u anketi o PVV-u, a Nisić je rekao „nikada neću da dam nikome pare, jer smo mi časni i pošteni ljudi.“ Je li tako bilo gospodine Nisiću? E, tako je bilo i to je to o poštenju. To što kažu umešani, pa već imam informaciju da je Gordana Savić na slobodi, samo vi čekajte da ja budem sledeći, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sinoć, na nastavku sednice Skupštine grada.
Sve ovo je bio njegov odgovor na diskusiju o izveštaju PVV u kojoj je šef opozicione obornički grupe “Za Leskovac ZAJEDNO” Nebojša...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.