Odbojkasi “Dubočice” poraženi, ipak dele prvo mesto

Izvor: JUGpress.com, 12.Nov.2018, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkasi “Dubočice” poraženi, ipak dele prvo mesto

LESKOVAC

DUBOČICA – METALAC TAKOVO (GORNjI MILANOVAC) 2:3 (21:25, 25:15, 21:25 25:19 13:15)

U SRC „Dubočica“ odigrana je prvenstvena utakmica između odbojkaša OK „Dubočice“ i OK „Metalac Takovo“ iz Gornjeg Milanovca. Utakmica seniorske Prve „B“ lige bila je pravi derbi prvog dela sezone, jer ove dve ekipe u dosadašnjem delu prvenstva nisu izgubile nijedan meč. Leskovčani su imali bod prednosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << jer je ekipa iz Gornjeg Milanovca jednu utakmicu dobila taj-brejkom. Gosti su uspeli da u neizvesnoj i nadasve zanimljivoj utakmici pobede sa 2:3, po setovima 21:25, 25:15, 21:25 25:19 13:15. Publika videla kvalitetnu odbojku, mnoštvo atraktivnih poteza i požrtvovanu igru. Utakmica je odlučena u petom setu, a presudna je bila bukvalno jedna lopta. Naime, pri rezultatu 12:13 gosti su uspeli da osvoje 14. poen „as“ servisom, tako što je lopta pala na liniju.

Marjan Nikolić, trener OK „Dubočica“, najpre ističe kvalitet viđene odbojke.

„Ovako kvalitetna utakmica igra se u višem rangu takmičenja. Mi smo ubedljivije dobijali setove nego što smo ih gubili, ali to ništa ne znači kada se utakmica odlučuje u petom setu. Na žalost, gosti su imali više sreće. Nama ostaje žal za pobedom, ali to je što je. Nastavljamo prvenstvo, sada ćemo da čekamo kiks Metalca u nekim od sledećih utakmica, kako bi se vratili na sam vrh tabele. Drago mi je da je i publika mogla da uživa u sjajnoj utakmici i primećujem da je ovo bila najbrojnija poseta u ovoj sezoni. Nadam se da će nas ovako bodriti i u narednim utakmicama.“

Nakon osam kola Metalac je prvi sa 22 bodova, koliko ima i Dubočica. U sledećem kolu Dubočica gostuje u Novoj Pazovi, gde ih isčekuje „Mladost“.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.