Od ponedeljka radovi u tunelima kroz Grdelicu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Apr.2023, 11:50

Od ponedeljka radovi u tunelima kroz Grdelicu

Zbog redovnog održavanja i pranja tunela "Predejane" i "Manajle", na deonici Leskovac-Vranje, saobraćaj će od ponedeljka, 10. aprila, od 7 sati biti obustavljen na 24 dana u cevi tunela u kojoj se izvode radovi i preusmeren u suprotnu tunelsku cev, gde će se saobraćaj odvijati dvosmerno.

Kako navode iz JP Putevi Srbije, radovi će se prvo izvoditi u desnoj cevi tunela Predejane, u smeru ka Vranju, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a zatim i u levoj.

Po završetku pranja tunela Predejane radovi će se izvoditi u tunelu Manajle i to najpre u desnoj cevi, nakon čega će se preći na levu cev tunela Manajle - navode iz Puteva Srbije.

Iz Puteva Srbije dodaju da će radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.