Očišćeno 112 deponija smeća

Izvor: juGmedia, 30.Mar.2015, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očišćeno 112 deponija smeća

LESKOVAC – U Ulici Solunskih ratnika, preko puta fabrike „Džinsi“, očišćena je još jedna deponija smeća, 112. po redu u organizaciji Uprave za zaštitu životne sredine grada Leskovca.

Radnici KJP Komunalca odnli su juće 50 kubnih metara smeća i prostor od nekoliko ari ostavili bez i jednog papira.

„Naš predlog je da na tom mestu napravimo park i postavimo bilijar kao na mnogim očišćenim deponijama, mada će sve zavisti od inicijative nadležnih >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << iz mesne zajednice Marko Crni“, kaže načelnica ove uprave Bobana Stošić.

Akcija čišćenja deponija traje godinu i po dana, u saradnji sa Komunalcem, JK Por Verner i Veberom i komunalnom policijom. Za to vreme očiščeno je i  deponovano 3.000 tona smeća.

Deponija Holandskih ratnika bila je puna zmija tokom leta i pacova u drugim mesecima.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.