Izvor: RTS, 15.Jan.2021, 08:30

Obustavljen saobraćaj na putu Leskovac-Barje

Na deonici državnog puta Leskovac-Barje obustavljen je saobraćaj zbog izlivanja vode na putu, saopštili su "Putevi Srbije".
"Putevi" upozoravaju vozače da budu pažljivi u vožnji zbog mogućnosti pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura, kao i na mostovima.
Zbog magle na Čestobrodici vidljivost je smanjena na 50 do 70 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << metara.
Na putnim pravcima prvog prioriteta/A kategorije, državnim putevima drugog prioriteta/B kategorije i putnim pravcima trećeg prioriteta/C kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 centimetara na teritoriji Beograda, Čačka, Ivanjice, Kolubare, Kragujevca, Kruševca, Mačve.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.