Obijena prodavnica Oriona u Leskovcu

Izvor: JUGpress.com, 30.Nov.2017, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obijena prodavnica Oriona u Leskovcu

Leskovac

Ulazna vrata na prodavnici Orion u ulici Pana Djukica obijena su nocas.

Provalnik ili vise njih su polomili ulazna vrata od debelog stakla a kroz tako napravljen otvor je mogao da udje covek, javljaju citaoci JUGpressa sa lica mesta.

Ekipa leskovacke policije je na licu mesta i uvidjaj je u toku.

Kako javljaju nasi citaoci na vratima im tragova prstiju  a istraga ce utvrditi >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da li su od provalnika.

Prema prvim informacijama,iz radnje su odnete cigarete.

Ova radnja ima video nadzor i metalnu kapiju oko oko objeka koja se zakljucava preko noci.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Polomljena stakla na „Orion“ marketu

Izvor: juGmedia, 30.Nov.2017

Nepoznati počinioci obili su noćas ulazna vrata na jednom od trgovinskih marketa „Orion“ u Leskovcu i polupali debela stakla na vratima, ali za sada nema tragova da je iz ove prodavnice u Ulici Pana Đukića nešto ukradeno, potvrđeno nam je u policiji...Ns licu mesta se još uvek vrši uviđaj...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.