Izvor: JUGpress.com, 17.Jun.2021, 11:59

Obijena filijala Fonda zdravstva, obezbedjenja nije bilo jer u Beogradu nije zavrsen tender

LESKOVAC

Kako saznaje Regionalna informativna agencija JUGpress prosle noci je obijena filijala Fonda zdravstvenog osiguranja u Leskovcu.

Kako saznajemo izvrsena je samo premetacina.

Policija je vec obavila uvidjaj.

Direktor filijale Goran Savic rekao je za JUGpress da su u vise kancelarija razbacami papiri ali da se svi kompjuteri nalaze na svom mestu.

Ova filijala ima fizicko obezbefkenje koje dezura i da ju i nocu alo je ugobor >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << istekao a javna mabavka za novi, koja se centealizovano sprovodi u Beogradu, jos uvek nije zavrsena zbog zalbe komisiji za zastitu prava ponudjaca, rekao je Savic.

Ova filijala ima i video nadzor i pripadnici policije, loki su bili na uvidjaju, su imali uvid u te snimke.

Savoc ne zna zasto bi neko obijao filijalu RFZO.

Nasi izvori upuceni u problemayiku obezbedjenja smatraju da je inndikativno da je fond obijen bas u vreme kada je istekao ugovor o obezbedjenju za sta je mogao da zna vrlo mali broj ljudi.

Tvrde i da se takva metoda koristi u slucajevima kada nekome zeli da se nametne zastita.

Nasi izvori bloski istraznim organima tvrde da se na snimku sa video kamera vidi osoba koja je provalila u filjalu fonda ali sumnjaju da je on mozda poslat od neloga.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.