Obećano asfaltiranje podelilo protestante u naselju Rade Žunić

Izvor: juGmedia, 15.Apr.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obećano asfaltiranje podelilo protestante u naselju Rade Žunić

LESKOVAC – Obećanje leskovačke Direkcije za urbanizam i izgradnju da će ulica Dubočica biti asfaltirana na proleće sledeće godine podelilo je stotinak meštana naselja Rade Žunić koji već četvrti dan protestuju tražeći od lokalnih vlasti da se ova ulica asfaltira cela, a ne samo jedan njen deo.

I dok su jedni uzvikivali kako bi trebalo da se raziđu, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << drugi su bili mišljenja da proteste treba intenzivirati.

„Ne verujem ništa što pričaju ti u Direkciji. Samo nas zamajavaju. To su prazna obećanja. Ja predlažem da svi odlučimo u komšiluku da ne pustamo decu da idu u školu i nastavimo da se ovde skupljamo svako popodne u 5, sve dok nam ne asfaltiraju ulicu“, priča za Jugmediu jedna meštanka Ulice Dubočica.

Današnje proteste podržali su i predstavnici Demokratske stranke, a kandidat demokrata za gradonačelnika Saša Stojanović pokušao je da ubedi sugrađane da ne odustaju od svojih zahteva.

„Sadašnja vlast za ove ljude nije uradila ništa za nepune 4 godine svog mandata i ne verujem im ni jednu jedinu reč da će sve njihove probleme rešiti za godinu dana“, poručio je Stojanović.

Iako je Jugmedia jedini lokalni medij koji je po drugi put propratio okupljanje nezadovoljnih meštana, tokom protesta čule su se i povike na račun našeg novinara: „Dobro ste se setili da dođete!, „Gde su vam kamere?“ i „Više nam ne trebate!“.

Meštani su počeli sa protestima 12. aprila zbog toga što je bilo pripremljeno asfaltiranje pred uzbore samo 300 metara Ulice Dubočice, od Trgovačke škole do nove obilaznice, odnosno do raskrsnice sa Devetom ulicom.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.