OVO SU HRABRI POLICAJCI KOJI SU SPREČILI MAJKU DA SKOČI SA DETETOM, a sada su već na drugom zadatku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2019, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SU HRABRI POLICAJCI KOJI SU SPREČILI MAJKU DA SKOČI SA DETETOM, a sada su već na drugom zadatku!

Zahvaljujući hrabrim i odlučnim policajcima, Nenadu Stankoviću i Marku Stojičiću, sprečena je tragedija u Leskovcu, kada je jutros majka sa petogodišnjim detotom u naručju, htela da izvrši samoubistvo

Oni su nakon prijave odmah izašli na teren i zatekli ženu u naručju sa detetom kako stoji na simsu zgrade, na visini od oko 5 metara.

 - Popeo sam se merdevinama do žene, koja je bila vidno uznemirena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nakon razgovora uspeo da je ubedim da mi preda dete, a zatim i njoj pomogao da siđe -  prepričava ovaj jeziv i napet događaj policajac Nenad Stanković.

Za njih nema odmora. Par sati od ovog događaja oni su na novom radnom zadatku u zapleni autobusa, u sasvim drugom delu grada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Majka htela da skoči sa zgrade s detetom u naručju!

Izvor: Mondo, 23.Mar.2019

Jedna ženska osoba sa petogodišnjim detetom u naručju htela je jutros u Leskovcu da izvrši samoubistvo, ali je tragedija sprečena zahvaljujući hrabrim policajcima Nenadu Stankoviću i Marku Stojičiću...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Drama se odvijala danas u leskovačkom Radničkom nasilju...I.S....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.