Izvor: Blic, 22.Apr.2023, 15:12

OVO JE UBIJENA ŽENA KOD LESKOVCA Gordana više puta prijavljivala Kapetana za nasilje, on je izbo nasmrt u kući prijatelja usred večere (FOTO)

Gordanu D. (56) sinoć je nasmrt izbo partner Saša I. zvani Kapetan (46), a kako saznaje "Blic" žena je Sašu više puta prijavljivala za nasilje, ali je i odustajala od krivičnog gonjenja svog partnera.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE ŽENA UBIJENA KOD LESKOVCA! Komšije otkrile NOVE DETALJE zločina: "Rekao mi je da je ONA NJEGA PRVA NAPALA, imao je dva uboda od noža" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023

Žena je osumnjičenog više puta prijavljivala za nasilje, ali je i odustajala od krivičnog gonjenja svog partnera...Muškarcu iz Leskovca, koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio nevenčanu suprugu (56), ovo nije prvo ubistvo, kažu meštani Leskovca...Kako se saznaje, odležao je više od 10 godina...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.