Izvor: Blic, 17.Avg.2023, 14:50

"OVO JE MOJ POSLEDNJI DAN" Nakon ove rečenice Nikola se utopio u Vlasinskom jezeru, nije pronađen ni 3 dana kasnije: "Brat i on su se održavali na vodi, ali više nije imao snage..."

Treći je dan kako za Nikolom Miljkovićem (28) iz Leskovca, rodom iz sela Togačevce kod Lebana, tragaju njegovi drugovi po dubinama Vlasinskog jezera, a drugi kako su se uključili ronioci Žandarmerije iz Beograda, koji su juče stigli oko 13 sati, skoro 24 sata posle moguće tragedije.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FOTOGRAFIJA POTRAGE ZA NIKOLOM NESTALIM U VLASINSKOM JEZERU Ronioci ni danas nisu uspeli da ga pronađu: Njegovi najbliži ga traže već četvrti dan i ne gube nadu

Izvor: Blic, 17.Avg.2023

Ronioci Žandarmerije iz Beograda i dalje tragaju za Nikolom Miljkovićem (28) u Vlasinskom jezeru. Akcija inače traje tri dana, jer su dan pre ronilaca njegovi najbliži tragali po dubinama jezera.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.