OVAKO JE DOŠLO DO STRAŠNE GREŠKE: Majka spremala sinu sahranu na jugu Srbije, a onda joj javili da je ŽIV! Komšija otkrio bizarne detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 21:51

OVAKO JE DOŠLO DO STRAŠNE GREŠKE: Majka spremala sinu sahranu na jugu Srbije, a onda joj javili da je ŽIV! Komšija otkrio bizarne detalje

Prvi komšija porodice objašnjava da se muškarac ozbiljno povredio na Badnji dan, te da je zbog toga najpre prebačen u leskovačku a odatle u nišku bolnicu.

Muškarac (53) iz sela Togačevce kod Lebana, proglašen je u petak 12. januara mrtvim u mrtvačnici Kliničkog centra u Nišu, a juče je njegovoj majci u tom selu stigla vest da joj je sin jedinac preminuo. Međutim, ubrzo su saznali da je živ. Kako se to dogodilo?

On je omaškom proglašen mrtvim samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zato što je imao isto ime i prezime kao drugi pacijent koji je zaista preminuo u niškom Univerzitetskom kliničkom centru. Vest o njegovoj navodnoj smrti stigla je juče u selo, pa je njegova rodbina organizovala sahranu.

Ubrzo je porodici javljeno da je posredi greška odnosno da se radi o zameni identiteta, te da se muškarac uspešno oporavlja od povreda zbog kojih je završio na bolničkom lečenju.

- Tog 6. januara oko dva popodne otišao sam do seoske prodavnice da kupim hleb. Tamo sam ga video, ali je ostao malo duže da popije pivo. Kada sam završio nabavku pozvao sam ga da zajedno krenemo kući, ali je on kazao da će ostati u radnji da završi piće - priča komšija.

Komšija je uveče čuo da mu se komšija povredio te je odmah otišao njegovoj kući.

- On živi sam sa majkom otkako mu se sestra udala pa sam odmah otišao do njih da vidim da li im je potrebna nekakva pomoć. Zatekao sam ga u krevetu, čuo sam da je oko šest sati uveče pao i udario glavom u beton. Loše je izgledao, krvario je u predelu potiljka, oči su mu bile modre i natečene, nije me prepoznao niti je bio u stanju da razgovara. Došla je Hitna pomoć, oterali su ga u bolnicu u Leskovac a odatle u Niš. Navodno mu je pukla lobanja pa je bila potrebna operacija - opisuje komšija nesvakidašnju situaciju kojoj je svedočio.

Kaže da je juče stigla vest da je on preminuo.

- Njegova porodica je kupila pogrebnu opremu i prase da ugosti ljude kakav je i red. Međutim, vrlo brzo stigla je vest da je u pitanju greška, da je u stvari umro neki mladić iz Kruševca koji se isto zove, samo je tri godine mlađi. Porodica je vratila pogrebnu opremu, jesu bili u šoku ali najvažnije je da je on  živ i da se oporavlja - priča ovaj meštanin Togočevca.

Negira da je u kući bilo slavlja nakon vesti da nije umro.

- To nije tačno, juče sam bio kod njih, bilo je par komšija i rođaka i to je sve. Nikakvog slavlja nije bilo, porodica je još bila još uznemirena zbog svega što ih je zadesilo. Jeste ovo neobična situacija ali je najvažnije da je on živ i da će se uskoro vratiti kući - zaključio je komšija.

Srbija Danas/Telegraf
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.