OPTUŽILA ŠKOLSKE DRUGOVE: Dirali su me po grudima i zadnjici, i sve to snimali

Izvor: Kurir, 27.Sep.2013, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPTUŽILA ŠKOLSKE DRUGOVE: Dirali su me po grudima i zadnjici, i sve to snimali

LESKOVAC - Seksualno uznemiravanje ili igra?

Učenici trećeg razreda Tehničke škole „Rade Metalac“ iz Leskovca M. D., M. J. i A. P. optuženi su da su u jednoj učionici seksualno uznemiravali svoju drugaricu R. N., koja je prva godina.

Izvor Kurira blizak istrazi kaže da je četrnaestogodišnja R. N. optužila svoje drugove M. D., M. J. i A. P., stare 17 godina, da su je na malom odmoru između 5. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i 6. časa na silu uveli u prepunu učionicu.

- Jedan me je zagrlio, drugi me je dodirivao po zadnjici i grudima, a sve to su snimali mobilnim telefonom - ispričala je R. N.

Na ovom slučaju rade inspektori PU Leskovac.

Trojica srednjoškolaca kažu da je reč o običnoj šali i da je ni našta nisu primoravali.

- Sve je to bila šala. Kad se sve desilo, ona je iz učionice izašla s osmehom na licu, a sad nas optužuje za nešto što nismo uradili - izjavio je istražnim organima juče u školi jedan od učesnika.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.