OPOMENA Platite porez da ne platite kamatu

Izvor: juGmedia, 12.Feb.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPOMENA Platite porez da ne platite kamatu

Gradska uprava za finansije grada Leskovca, Odsek lokalne poreske administracije obaveštava obveznike plaćanja javnih prihoda da plate akontaciju poreza na imovinu i akontacija posebne naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine do srede 14. februara.

Kako su obveznici plaćanja navedenih javnih prihoda u obavezi da do donošenja rešenja za 2018. godinu,  plaćaju akontaciju u visini obaveze utvrđene za poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << tromesečje 2017. godine, obaveštavaju se obveznici da svoje obaveze blagovremeno izmire, jer se na iznos akontacije koja nije plaćena do navedenog roka plaća kamata u skladu sa zakonom kojim se uređuje poreski postupak i poreska administracija.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Poreska administracija: Plaćajte akontacije da ne bi plaćali kamate

Izvor: JUGpress.com, 12.Feb.2018

LESKOVAC..Gradska uprava za finansije grada Leskovca – Odsek lokalne poreske administracije obaveštava obveznike plaćanja javnih prihoda da:..– I akontacija poreza na imovinu i..– I akontacija posebne naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine..Dospeva za plaćanje 14. februara 2018....

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.