Novogodišnji koktel u DSS

Izvor: JUGpress.com, 22.Dec.2017, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji koktel u DSS

LESKOVAC

Gradski odbor Demokratske stranke Srbije u Leskovcu po običaju organizovao je novogodišnji koktel, na kome je Milan Stojković, diplomirani ekonomista i predsednik leskovačkog DSS-a, izrazio svoju zabrinutost za budućnost grada.

„Kao mlada osoba, rođena 1985. godine, zabrinut sam i za budućnost čitavog našeg okruga. Pored svih problema sa kojima smo se proteklih godina suočavali, najviše su negativno propraćeni mladi. Nas u DSS-u najviše brine status >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << mladog čoveka u ovom gradu. Na našu veliku žalost mladi u Leskovcu se danas dele na one koji ostaju i trpe i one koji glavom bez obzira napuštaju ovaj grad. Mladi Leskovca su danas ucenjeni, rezigrani i razočarani. Većina je apolitična, izbegavaju i ne veruju u bolju budućnost ovog grada. krivci za to su isključivo političari i to jedni te isti koji nam iz godine u godinu govore jedno te isto, a govorili su nam da će Leskovac doživeti ekonomski procvat, da će biti dobro za sve, a ne samo za neke, da će naša javna preduzeća raditi profitabilno, u službi građana i da će mladi ostati u ovom gradu. Svedoci smo da od mnogih obećanja ni jedno nije ispunjeno. Ovi jedni te isti političari su nam samo pokazali kako kad im to pritreba jednostavno prelaze iz jednu u drugu političku opciju. Od svih promena koje su najavljivali, promenile su se samo fotelje, a nečinjenje za ovaj grad je ostalo na snazi. Zato i poručujem svim mladim i pametnim ljudima našeg okruga da je krajnje vreme da mi mladi preuzmemo brigu o ovom gradu, da se mlad čovek u Leskovcu probudi i postane kreator budućnosti čitavnog Jablaničkog okruga. Danas je, možda više nego ikad, podrška mladih ljudi potrebna. Mi mladi u DSS-u već se borimo, možda i više nego ikad, ali nam je potrebna podrška. Vereujem da svi zajedno možemo mnogo više učiniti za ovaj grad.“

Milan Stojković je na kraju svima poželeo srećnu Novu godinu, a Leskovcu i Jablaničkom okrugu srećno Novu i politički mnogo mlađu godinu.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

DSS: Ovih političara nam je preko glave, hoćemo mlade ljude

Izvor: juGmedia, 22.Dec.2017

Mladi u Leskovcu se danas dele na one koji ostaju i trpe  i one koji glavom bez obzira napuštaju grad, na ucenjene, zaplašene i  one za koje je svaka politička borba uzaludna, skoro beznadežna, na rezignirane i na one koji nam se nikada neće vratiti iz inostranstva, mišljenja je novi predsednik...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.