Novi sistem kontrole kvaliteta u Actavisu

Izvor: juGmedia, 01.Sep.2013, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi sistem kontrole kvaliteta u Actavisu

BEOGRAD/LESKOVAC – Farmaceutska kompanija Actavis u okviru koje posluje i fabrika lekova Zdravlje iz Leskovca  lansirala je novi integrisani Globalni sistem upravljanja kvalitetom, koji obezbeđuje najviše svetske standarde u proizvodnji lekova.

Ovaj sistem objedinjuje najboje prakse iz prethodno nezavisnih sistema kompanija Watson i Actavis koji su uspešno potvrđivani i razvijani tokom redovnih provera i sertifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << od strane najistaknutijih regulatornih institucija širom sveta.

Spajanjem ove dve kompanije koje danas posluju pod imenom Actavis nastao je treći najveći proizvođač lekova na svetu.

Novi integrisani Sistem upravljanja kvalitetom (QMS) u Actavisu, u čijem je stvaranju učestovao snažan globalni tim stručnjaka iz oblasti kvaliteta, uključujući i zaposlene iz Srbije, obezbeđuje potpunu harmonizaciju procedura i procesa, kao i resurse za vrhunski kvalitet, bezbednost i efikasnost proizvoda kompanije Actavis, čije ime predstavlja simbol za kvalitet u  preko 60 zemalja širom sveta.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.