Novi put skratio razdaljinu izmedju Barajeva i Lazarevca

Izvor: S media, 14.Apr.2010, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi put skratio razdaljinu izmedju Barajeva i Lazarevca

Gradonačelnik Beograda Dragan Djilas izjavio je danas, prilikom puštanja saobraćajnice koja spaja naselja Veliki Borak i Leskovac, da očekuje da u toku ove godine više nema neasfaltiranih ulica u opštini Barajevo.

Djilas je podsetio da je nova deonica, u koji je gradska uprava uložila 17,5 miliona dinara, dugačka 2,5 kilometara i predstavlja najkraću vezu izmedju Barajeva i Lazarevca.

"U opštini >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Barajevo, tokom prošle godine, asfaltirana su rekordna 32 kilometra ulica, od kojih je 15 ulica prvi put dobilo asfalt, dok se ove godine planira da bude završimo još četrdesetak", najavio je gradonačelnik.

On je istakao da je na zahtev grada, JP "Putevi Srbije" dalo saglasnost da se preko Ibarske magistrale, na nekoliko lokacija, postave pešačke pasarele, što će povećati bezbednost pešaka.

Ovih dana proradiće i nova autobuska linija od Barajeva do Obrenovca, što je bila davnašnja potreba stanovnika te dve opštine, zaključio je Djilas.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.