Novi poslovnik leskovačke Skupštine - vlast bez komentara, opozicija kritikuje

Izvor: JužneVesti.com, 25.Dec.2018, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poslovnik leskovačke Skupštine - vlast bez komentara, opozicija kritikuje

Leskovački parlament diskutovaće u sredu o nacrtu novog poslovnika, a jedna od novina je i da će, umesto dosadašnjih 5 minuta po odborniku za diskusiju po tački dnevnog reda, odbornici imati 3 minuta. Opozicija smatra da se donošenjem novog poslovnika u lokalnom parlamentu neće čuti, ali i da je ceo postupak nezakonit i netransparentan, dok vlast odbija da bilo šta komentariše pre sutrašnje sednice.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Povučen predlog novog poslovnika leskovačke Skupštine

Izvor: JužneVesti.com, 26.Dec.2018, 14:46

Nakon dvočasovne rasprave o tome da li je novi poslovnik urađen kako treba, odbornici leskovačke Skupštine izglasali su da ovaj predlog ipak povuku sa dnevnog reda današnje sednice. O novom poslovniku odbornici će raspravljati na narednoj sednici lokalnog parlamenta...Predstavnici opozicije smatrali...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.