Izvor: JUGpress.com, 03.Okt.2022, 07:34

Novi poraz rukometasa Dubocice

LESKOVAC

Leskovački rukometni superligaš „Dubočica 54“ zabeležila je i treći poraz u ovoj sezoni, a bodove je iz Leskovca odneo kragujevački „Radnički“. Rezultat je bio 27:29 (17:16). Gosti su odmah zapretili i poveli sa tri razlike (1:4 u petom minutu), ali domaća ekipa uspeva da sredinom poluvremena poravna rezultat, pa i da povede sa 9:8 u 17. minutu. Prednost je uvećana na maksimalnih pet golova >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u 24. minutu i iznosila je 16:11. U tom periodu zbog crvenog kaartona, jer je golmana gađao u glavu prilikom izvođenja penala, igru napušta kapiten Atanasković. Gosti to koriste i serijom 1:5 uspevaju da na odmor odu sa minimalnim zaostatkom (17:16). U drugih pola sata igre publika je gledala rezultatsku klackalicu, a gosti su prvi uspeli da dođu do dva gola prednosti u 48 minutu (24:26). Tu prednost su do kraja sačuvali, čak je i uvećali na tri minuta pre kraja na 25:29.

Za ekipu „Dubočice 54“ su igrali: Cvetković 2, Stefanović 1, Milićević 3, Radulović, Milovanović 1, Trajković, Mađar, Mitrović, Spasić 4, Atanasković 1, Ristović 2, Radisavljević, Pavlović 7, Anđelković 6, Kocić (odbrane 5/11), Arđelan (odbrane 9/32).

Nakon trećeg kola „Dubočica 54“ je na dnu tabele u grupi timova bez bodova. U 4. kolu Leskovčani putuju u Kać, gde ih očekuje ekipa „Jugovića“.

IS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.