Izvor: JUGpress.com, 11.Mar.2024, 23:25

Novi poraz leskovačkog prvoligaša: Dubočica vozi u rikverc

LESKOVAC

Novo prolećno posrtanje fudbalera GFK Dubočice i novi poraz ekipe Marjana Živkovića u susretu sa ekipom Smedereva 1924 iz istoimenog grada. Takoreći samo što je izveden početni udarac i lopta se zakotrljala sa centra u 2.minutu domaći fudbaleri radovali su se vođstvu svoje ekipe od 1:0. Prerano primljeni gol uveliko je poremetio koncepciju igre i negativno uticao na dalji njen tok mada su igrači prvoligaša >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << iz Leskovca imali svoje prilike u prvom poluvremenu ali ih nisu iskoristili da pogode mrežu golmana domaćina.

Smederevci su opet u ranoj fazi igre u 52.minutu postigli svoj drugi pogodak i već tada najavili da će oni biti pobednici ovog izuzetno važnog meča za obe ekipe, što su potvrdili i svojim trećim pogotkom deset minuta pre kraja utakmice. Zbog iskazanog nezadovoljstva deljenjem fudbalske pravde sudija Uroš Ržić iz Beograda u 20.minutu pokazao je crveni karton treneru GFK Dubočice Marjanu Živkoviću.

Posle prva četiri prolećna kola očigledno je da je ekipa GFK Dubočice u velikoj krizi i da to nije igra ekipe kao što je bila u jesenjoj sezoni. Odsustvo kapitena Dušana Savića kao i nekoliko povređenih igrača u velikoj meri su doprineli lošim prolećnim igrama i slabim takmičarskim rezultatima. Fudbaleri GFK Dubočice za vreme 360 minuta igre u četiri utakmice postigli su samo jedan pogodak i to je osnovni razlog što leskovački prvoligaš praktično vozi u rikverc i sve je udaljeniji od vrha tabele.

U narednom kolu u Leskovac na Gradskom stadionu stiže ekipa Mladost GAT iz Novog Sada i biće to težak ispit za igrače GFK Dubočice, jer se gostujuća ekipa poprilično pojačala u zimskom prelaznom roku, sve sa željom da se izvuče iz donjeg dela tabele i tako sebi obezbedi opstanak u Prvoj ligi Srbije.

GFK DUBOČICA: Knežević, Jović, Milinković (I.Stojanović), Ljubenović, (L.Stojanović), Stevanović (Vlajković), Račić Đorđević, Tolić, Đurić, Mladenović, Ilić, Tasić (Milić).

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.