Izvor: JUGpress.com, 24.Apr.2023, 21:00

Novi neuspeh Vlasine

VLASOTINCE-LESKOVAC

Posle odigranog 23.kola situacija se još više zakompikovala kada je u pitanju borba za prvo mesto. U drugi deo prolećne sezone pravo na kiks nemaju fudbaleri leskovačkog srpskoligaša i pirotskog Radničkog.

I dok će se ove dve ekipe boriti za najviši plasman u isto vreme borba za očuvanje srpskoligaškog statusa je u fokusu skoro polovine klubova. Niški Car Konstantin je već odavno otpisan a u vrlo nezavidnoj situaciji su i ekipe OFK Brzi >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << brod, zaječarski Timok 1919 a sada im se pridružila i ekipa Vlasine.

I dok je jesenas Vlasina igrala dobro i sezonu završila u sredini tabele prolećne utakmice donele su mnogo briga ,,Rosuljcima”.

Slabe igre ekipe osnovni su uzrok posrnuća gotovo na svim utakmicama u drugom delu. Prošle nedelje posle poraza na svom terenu od 1:2 u meču sa ekipom Dunava iz Prahova, šef stručnog štaba Jovica Gmitrović podneo je ostavku. Ali ovaj potez nije ni malo pokrenuo usnule igrače da se bar malo više trgnu i pokušaju da dođu do povoljnog rezultata na niškom Bubnju u meču sa poslednjeplasiranim ,,carićima” koji do 23.kola nisu se nijednom radovali pobedi. Ali zato bilo je mnogo radosti niških fudbaleri koji su sa 2:0 slavili pobedu i ,,Rosuljce” doveli u veoma nezgodnoj situaciji da je u pitanju njihov opstanak u ligi.

U međuvremenu rukovodstvo kluba angažovalo je za trenera Nebojšu Maksimovića iz Beograda koji je radio kao trener u više klubova u zemlji a oprobao se i na internacionalnoj sceni. Da li će ova promena doneti boljitak znaće se već u nedelju kada na ,,Rosulji” stiže ekipa Pčinje iz Trgovišta koja se, takođe, bori za opstanak u ligi. GFK Dubočica gostuje u Zaječaru gde će za rivala imati domaći Timok 1919, koji nema pravo na kiks ukoliko želi da se sledeće sezone igraju srpskoligaške utakmice na novom stadionu koji treba uskoro da bude završen. (kraj) VS/ SM

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.