Izvor: JUGpress.com, 11.Sep.2022, 09:57

Novi broj je u prodaji: I ove nedelje, odbijamo da ćutimo!

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-BOJNIK-MEDVEĐA-CRNA TRAVA

Novi broj Nove Naše reči je u prodaji. Nedeljnik je dostupan na prodajnim mestima širom Leskovca i okoline. Sve što treba da uradite je da svoj broj potražite od prodavca. Pronađite, pročitajte, razmislite, naučite, kritikujte i zabavite se, sve to uz novi broj našeg i vašeg omiljenog nedeljnika. Podržite naš rad, koji je ujedno i rad u vašem interesu! >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Čitajte nas!

Ove nedelje, čitajte:

TEMA BROJABombardovanje Leskovca 6. septembra 1944. godine: Istine i kontroverze – saznajte šta su za naš list rekli eminentni leskovački stručnjaci o jednom od najkrvavijih, ali i najznačajnijih datuma u istoriji grada i okoline;Nacionalne temeKo štiti civile – analiza Aleksandra Stojanovića posvećena civilnoj zaštiti u Srbiji;Stariji na ivici bede – poražavajuća statistika o položaju stanovnika Srbije;Lokalne temeKoje aktivnosti je imao gradonačelnik Leskovca protekle nedelje;Zašto su nezadovoljni roditelji učenika petog razreda OŠ “Trajko Stamenković”;Kako unaprediti jug i zapad Srbije?;Podsticajne mere za poljoprivrednike – o čemu se radi?;Zaštita građana od poskupljenja u Leskovcu – koji su predlozi opozicije?;Teško ranjeni ratni heroj sa Paštrika živi od 15.000 mesečno – sumorna sudbina Aleksandra Cvetkovića;“Neobičan” slučaj leskovačkih radikala;Donacija za leskovačku bolnicu – o čemu se radi;IntervjuiHranislav Rakić, istoričar, o savezničkom bombardovanju Leskovca, istinama i zabludama;Marina Stefanović – Momčilović – kako je korona uticala na porodicu i mlade;Ljudi i događaji oko nasKako je prošao prvi školski dan prvaka;Zašto je važan neonatalni skrining – slučaj Marije Lazarević;Ksenija Jović, talentovana Vlasotinčanka, imala prvu samostalnu izložbu;U niškom komšiluku: Samo je burek – burek, sve ostalo su pite;“Kude toj još ima…”;StripIz mašte osmogodišnjeg Ignjata Ljubisavljevića;SportZlato na Svetskom prvenstvu za Uroša Živanovića;Zašto Piroćanci kolo vode, ko je koga nokautirao a ko je šta preskočio;Tekstovi koji će vas iznenaditi!

Novi broj Nove Naše reči je u prodaji. Nedeljnik je dostupan na prodajnim mestima širom Leskovca i okoline. Sve što treba da uradite je da svoj broj potražite od prodavca. Pronađite, pročitajte, razmislite, naučite, kritikujte i zabavite se, sve to uz novi broj našeg i vašeg omiljenog nedeljnika. Podržite naš rad, koji je ujedno i rad u vašem interesu! Čitajte nas!

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.