Novi asfalt na putu od Pečenjevca do Brestovca

Izvor: JužneVesti.com, 22.Okt.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi asfalt na putu od Pečenjevca do Brestovca

Oni koji iz Leskovca do Niša vole da putuju starim putem, od sada će jednom deonicom ići putem bez rupa jer je rekonstruisan deo od Pečenjevca do Brestovca. Građani koji su vozili ovuda kažu da su zadovoljni.

Novi asfalt postavljen je u dužini od oko 6 kilometara, a oni koji su već prošli ovuda kažu da je, iako ima još delova na kojima treba da se radi, putovanje sada bezbednije i udobnije, jer nema udarnih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << rupa.

Ranije je ova deonica baš bila oštećena, puna rupa i zakrpa. Bezbednije je jer ne moramo da obilazimo rupe ili upadamo u njih kada u susret ide drugo vozilo, a i ne oštećujemo vozila. Iako ima još delova koji treba da se srede, stari put je sada mnogo bolji, naročito što je i deonica kod Malošišta rekonstruisana - kaže vozač iz Leskovca.

Radovi su krenuli pre mesec i po dana, a prema podacima sa gradskog sajta, ostalo je da se urade bankine i postavi horizontalna signalizacija.

Radovi na bankinama su pri kraju, nakon čega sledi horizontalna signalizacija, čime se u potpunosti završavaju radovi na rehabilitaciji ovog dela državnog puta. Završetkom radova povećaće se bezbednost u saobraćaju, što je i bio cilj - navodi se na gradskom sajtu.

Rekonstruisana je deonica državnog puta II A reda broj 158, a radovi su koštali 65 miliona dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.