Izvor: JUGpress.com, 01.Jun.2023, 21:09

Nova podela auto-sedišta za decu

LESKOVAC

Još 152 mališana dobilo je na poklon od grad Leskovca auto-sedišta. Radi se o roditeljima dece koji su ostvarili pravo na jednokratnu novčanu pomoć u martu i aprilu ove godine. Njima se, tokom podele, obratila članica Gradskog veća, Jelena Miljković, rekvši da su se se odvažili da se prihvate najodgovornije, ali i najlepše uloge u životu.

„Grad Leskovac je godinama unazad svim roditeljima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pouzdan oslonac i partnerm a u prilog tome govore brojne mere populacione politike. Briga o deci je prioritet svake lokalne samouprave, pa i naše, tako da grad Leskovac učestvuje u pokrivanju troškova za udžbenike za sve đake prvake, finansira udžbenike tokom čitavog školovanja svim učenicima čiji su roditelji korisnici socijalne pomoći, subvencioniše i boravak dece u privatnim vrtićima. Naše najmlađe i najdraže sugrađane krajem svake godine obradujemo i novogodišnjim paketićima…“

Ljiljana Đorđević Mitrović, majka dvojice sinova, naznačila je da osim ljubavi i pažnje koje roditelj treba da pruži svom detetu, najbitnija je finansijska podršaka, tako da je lepo znati da Grad Leskovac sve roditelje doživljava podjednako bitnim.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.