Nova nesreća kod Leskovca! Autobusu ispala DVA TOČKA - u toku vožnje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2018, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova nesreća kod Leskovca! Autobusu ispala DVA TOČKA - u toku vožnje! (FOTO)

Autobusu iz Niša sa tridesetak putnika danas je samo srećom izbegao nesreću kada su mu u toku vožnje ispala oba leva točka

In je saobraćao na relaciji Niš – Leskovac.

Povređenih nema, a prava nesreća je izbegnuta samo prisebnošću i brzom reakcijom vozača.

Niš-Večnost! Božija milost nas je sačuvala. Hvala Bogu, niko nije povređen. Dok sam slušao muziku u trenutku sam bio iznenađen videći veliku gumu koja se kotrlja ispred nas, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << misleći u sebi "ne mogu da verujem"! Još uvek pod utiskom, još uvek ne mogu da shvatim kako? Bog je milost! Bog je naša zaštita!!! - napisao je jedan od putnika na Fejsbuku.

Do ove nezgode je došlo u blizini Doljevca oko 13.30, a putnici su na hladnoći morali da sačekaju novi autobus kako bi stigli do Leskovca.

BONUS VIDEO: Ukrao džip, počela je jurnjava sa policijom, a onda i BOLAN EPILOG
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRISEBAN VOZAČ SPREČIO TRAGEDIJU Autobusu otpala OBA TOČKA u toku vožnje ka Leskovcu!

Izvor: Blic, 18.Dec.2018, 11:55

Autobus Niš-ekspresa sa tridesetak putnika, koji je saobraćao na relaciji Niš – Leskovac, juče je samo srećom izbegao nesreću - u toku vožnje ispala su mu oba leva točka!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.