Normalizovan saobraćaj na E75 posle nesreće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2022, 21:32

Normalizovan saobraćaj na E75 posle nesreće

Na auto-putu E-75, između petlje Brestovac i petlje Pečenjevce, u ataru sela Lipovica, u smeru ka Nišu, saobraćaj je normalizovan nakon što je bio usporen zbog saobraćajne nesreće, saopštilo je večeras JP ''Putevi Srbije''.

Iz tog javnog preduzeća je ranbije večeras saopšteno da je na auto-putu E-75, između petlje Brestovac i petlje Pečenjevce, u ataru sela Lipovica, u smeru ka Nišu, zbog saobraćajne nesreće za saobraćaj bila zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << traka, i da se saobraćaj se odvijao preticajnom saobraćajnom trakom.

Prema navodima beogradskih medija, dve osobe su povređene u lančanom sudaru u selu Lipovica kod Leskovca, u kojem su učestvovala tri vozila.

Kako navode Novosti, do nesreće je došlo oko 19.30 časova, a povređeni su prevezeni u bolnicu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lančani sudar na auto-putu kod Leskovca, dve osobe povređene

Izvor: JužneVesti.com, 05.Feb.2022

U lančanom sudaru tri automobila na auto-putu od Niša ka Preševu kod Leskovca, potvrđuju iz policije, dve osobe su povređene, a za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna traka.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.