Noć knjige u petak u Nišu i Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jun.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Noć knjige" u petak u Nišu i Leskovcu

Druženje sa piscima i pesnicima, ali i knjige svih žanrova po nižim cenama očekuju posetioce na ovogodišnoj 20. "Noći knjige" u Nišu i Leskovcu. Ova manifestacija održava se u petak, 14. juna od 17 sati do ponoći.

Nišlije će knjige po sniženim cenama moći da kupe u "Delfi" knjižarama u Voždovoj, Obrenovićevoj i Bulevaru Medijana, a svoju ponudu predstaviće oko 50 izdavača.

Od 17:30 pisci Dejan Stojiljković i Branislav Janković potpisivaće svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << knjige u knjižari u Voždovoj ulici, a od 19 sati će preći u onu u Obrenovićevoj ulici.

Ove godine manifestaciji se pridružio Leskovački kulturni centar gde će od 18:30 biti organizovano druženje sa piscima za decu Stefanom Mitićem Tičmijem i Todetom Nikoletićem. Od 20 sati posetioci će moći da se druže sa pesnicima iz ovog kraja.

Popust na "Lagunina" izdanja u toku ove manifestacije, kako javljaju organizatori, biće 25% na jednu knjigu, 30% za dve, 35% za tri i 40% za četiri i više knjiga. Knjige "Disney" izdanja biće na popustu od 30%, dok će strana i izdanja drugih izdavača biti snižena za 20%.

Osim sniženja u knjižarama, popust će građani u jubilarnoj "Noći knjige" moći da ostvare i na članarinu u Narodnoj biblioteci "Radoje Domanović" u Leskovcu.

Godišnja članarina na Pozajmnom odeljenje biće 250 dinara, a na Dečjem 150 dinara. Zainteresovani građani popust će moći da iskoriste od 16 sati do ponoći - kažu u Biblioteci.

U okviru manifestacije, od 19 sati, biće organizovano i poetsko veče Vi koji dolazite sa Vladimirom Aranđelovićem Marsom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Sutra od 17 sati do ponoći Noć knjige

Izvor: Blic, 13.Jun.2019

Sve je spremno za jubilarnu 20. Noć knjige koja će se održati u petak 14. juna od 17 sati do ponoći u svim Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.