Izvor: JUGpress.com, 18.Maj.2021, 17:51

Nišlija uhapšen zbog ubistva starice

BOJNIK-LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su S. Z. (1983) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda sa smrtnim ishodom.

On se sumnjiči da je, 16. maja, pesnicama zadao više udaraca u glavu osamdesetšestogodišnjoj ženi.

Povređena žena je, sa teškim >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << telesnim povredama opasnim po život, prevezena u Klinički centar u Nišu gde je preminula.

Osumnjičenom je, po ovlašćenju višeg javnog tužioca u Leskovcu, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužilaštvu.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Aleksincu uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Izvor: RTS, 19.Maj.2021, 10:48

Policija u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, identifikovala je i uhapsila mladića iz Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda sa smrtnim ishodom. . Pored O. P. (2003) policija je uhapsila i M. S. (1995)...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.