Izvor: JUGpress.com, 04.Jul.2022, 10:56

Nina Stanisavljević osvojila zlatnu medalju na Mediteranskim igrama

LESKOVAC-ORAN

Leskovačka plivačica Nina Stanisavljević osvojila je zalatnu medalju na XIX Mediteranskim igrama u Oranu.

Na Mediteranskim igrama, Nina Stanisavljević osvojila je zlatnu medalju u disciplini 50m leđnim stilom. Ona je do ove medalje došla u vremenu od 28,59 sekundi.

U kvalifikacijama Nina je zauzela prvo mesto sa rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 28,60, što je nagovestilo da je spremna za najviši plasman što je pokazala otplivavši u finalu jednu stotinku brže , što joj je donelo zlatnu medalju.

Nakon trke, Nina nije krila zadovoljstvo zbog osvojene zlatne medalje sa do sada najvećeg takmičenja i izjavila je:

I u ostalim disciplinama u kojima je nastupala u Alžiru, Nina je ostvarila značajne rezultate. U disciplini 50m slobodnim stilom, Nina je zauzela 7. mesto sa rezultatom 25,77 sekundi. U istoj deonici, ali delfin stilom, zaustavila se u kvalifikacijama, dok je na 100m slobodno zauzela 8. mesto sa rezultatom 56,39, ali mora se imati u vidu da je ovo finale plivala samo nekoliko minuta nakon osvojene zlatne medalje na 50m leđno.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.