Izvor: JUGpress.com, 14.Jun.2022, 21:53

Nina Stanisavljević najbolja plivačica Srbije

LESKOVAC

Na otvorenom bazenu na Košutnjaku u Beogradu održano je letnje prvenstvo Srbije za juniore i seniore u plivanju. U konkurenciji oko 360 plivača iz 38 klubova iz cele Srbije, desetoro plivača „Dubočice“ uspelo je da se vrati u Leskovac sa osvojenih 27 medalja, od čega 13 zlatnih, 9 srebrnih i 5 bronzanih, kao i peharom za najbolju plivačicu Srbije u seniorskoj kategoriji Ninu Stanisavljević. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Osvajači medalja na ovom prvenstvu bili su:

1.Nina Stanisavljević – 6 zlatnih medalja

2.Uroš Živanović – 3 zlata, 1 srebro

3.Jana Marković – 2 zlata, 1 srebro

4.Marko Ristić – 1 zlato, 2 srebra i 1 bronza

5.Tara Rakić – 2 srebra i 1 bronza

6.Viktor Dimitrijević – 1 zlato i 1 bronza

Muške štafete su osvojile srebro na 4×50 mešovito i bronzu na 4×50 slobodno. Ženske štafete su osvojile srebro na 4×200 slobodno i bronzu 4×100 mešovito. Muško–ženska štafeta je osvojila srebro u disciplini 4×100 mešovito.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.