Izvor: JUGpress.com, 01.Avg.2023, 18:58

Nezakonito zastakljena površina u centru Leskovca čeka, možda da građevinska inspekcija napiše zapisnik

LESKOVAC

Nezakonito zastakljena površina u centru Leskovca je i dalje u istom stanju.

Nagađamo da možda čeka da građevinska inspekcija na piše zapisnik posle koga bi ga “uredno uručila poziv” investitoru i , kad ga on uzme, dali rešenje za uklanjanje objekta, kako su nam napisali u odgovoru prošle nedelje.

1.avgust 2023.

Za to vreme juče i danas pre podne se pored zastakljenog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << zida vukao najlon.

31.jul 2023

A unutar prostora koji je zastakljen “da bi bilo lepo ” je i dalje razno smeće koje su ostavili radnici .

1.avgust 2023

Ne znamo da li su reagovale nadležne gradske komunalne službe zbog ovoga ali su nam čitaoci javili da je najlon uklonjen danas popodne, ubrzo pošto smo fotografisali. (kraj) LJS/MN

Inspekcija kaže da će naložiti “uklanjane izvedenih radova” na zastakljivanju u centru al dok napišu zapisnik, radovi danas nastavljeni

Čitaoci javljaju: Radovi na zastakljenoj površini u centru se nastavljaju, inspekcija izbegava odgovor

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.