Izvor: JUGpress.com, 12.Sep.2022, 21:56

Nevreme protiv fudbala

LESKOVAC-KRUŠEVAC-VLASOTINCE

Vremenske nepogode koje su zahvatile Kruševac i okolinu dovele su do toga da je utakmica 5.kola u Meševu između domaće istoimene ekipe i GFK Dubočica odložena, jer je najveći deo terena bio pod vodom i nije bilo uslova da se utakmica odigra a nova utakmica biće odigrana u sredu.

Fudbaleri Vlasine doživeli su poraz od 0:2 na svojoj ,,Rosulji” od lidera na >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << tabeli ekipe Radničkog iz Pirota. Piroćanci su došli u vođstvo u samom začetku meča, kada je Đurović u 5.minutu postigao pogodak za vođstvo svoje ekipe. U ostalom delu meča domaći igrači pokušavali su da stignu do poravnanja rezultata, ali šanse koje su se napadačima ukazale nisu znali da pretovore u pogodak. U samom finišu gosti u 89.minutu postižu i drugi pogodak za konačnih 0:2, a strelac drugog pogotka bio je Janković. Vlasotinački srpskoligaš od 47.minuta igrao je sa igračem manje jer je Marinković dobio crveni karton i morao je u svalačionicu.

VLASINA: Marković, Nedeljković, Marinković, Kačar, Kostić, Nikolić (Pekić), Jemović, Vlajković, Marković, Cvetanović (Stojanović) Milosavljević.

U narednom 6.kolu fudblaeri Vlasine opet igraju na svom terenu a za rivala imaće ekipu Jedinstva iz Paraćina.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.