Nevreme oborilo drvo u centru Leskovca, nema povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jul.2022, 20:00

Nevreme oborilo drvo u centru Leskovca, nema povređenih

U nevremenu koje je u kasnim popodnevnim satima zahvatilo Leskovac i okolinu, oboreno je jedno drvo, platan, koji je oštetio parkirani automobil. U policiji kažu da povređenih na sreću nije bilo i da su nadležne službe na terenu.

Platan je u centru Leskovca pao na parkirani automobil marke "opel" leskovačkih tablica, a iz policije navode da su nadležne službe već na terenu.

Ono što je za sada važno je da nema povređenih i da je pričinjena materijalna >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << šteta na jednom automobilu koji je bio parkiran u centru grada. Za sada nemamo informaciju i prijavu da je bilo šta drugo oštećeno tokom ovog nevremena- prokomentarisali su u policiji.

Saobraćaj se u centru Leskovca odvija usporeno, samo u jednoj traci.

Inače, nevreme koje je zahvatilo Leskovac trajalo je oko pola sata i praćeno je jakim olujnim vetrom i gradom koji je padao, ali još uvek nije poznato da li je i koliko pričinjena šteta na poljoprivredi i objektima u tom gradu i okolini.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.