Izvor: JUGpress.com, 22.Mar.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Nevena” dobila novog vlasnika

LESKOVAC

Nekadašnji leskovački hemijski gigant „Nevena“ dobila je novog vlasnika. Šabački proizvođač prehrambenih proizvoda, sa sedištem u Beogradu, bio je jedini učesnik na nadmetanju, pa je za ovu firmu platio početnih 108 miliona dinara.

Miljan i Rade Joksimović, osnivači i vlasnici „Rim group“, kupili su dve proizvodne hale „Kozmetike“ ukupne površine 6.698 kvadratnih metara, ambulantu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << poslovni prostor i kompresorsku stanicu.

Od nepokretnosti, tu je još zemljište, površine 31.195 kvadratnih metara, a na spisku imovine nalaze se i 100% akcija u zavisnom društvu DP „Nevena Trejd“, žigovi, licence, deo opreme i zalihe. Iako se očekivalo da među zainteresovanim kupcima na nadmetanju bude i kompanija „All me“, Slobodanke Vlajčić, koja je bila zakupac prostora od uvođenja stečaja 22. decembra 2015. godine, to se nije dogodilo.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.