Nestao mladić iz Leskovca

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jan.2021, 12:03

Nestao mladić iz Leskovca

Nakon što je roditeljima u nedelju ujutru ostavio oproštajno pismo, 24-godišnjem Novici Ignjatoviću iz Leskovca se gubi svaki trag. Iz policije navode da se za nestalim Leskovčaninom i dalje traga i da svako ko ima bilo kakvu informaciju javi najbližoj policijskoj stanici.

Nestanak Novice Ignjatovića su policiji su prijavili roditelji u nedelju ujutru, koji su saopštili policiji da je Novica ostavio oproštajno pismo, i da se svojim automobilom “Kia” iz porodične kuće udaljio u nepoznatom pravcu.

I roditelji i policija apeluju na sve koji budu videli Novicu ili znaju bilo šta da to odmah prijave na 192 ili u nekoj od policijskih stanica.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.