Nesreća kod Leskovca

Izvor: RTS, 11.Jun.2013, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Leskovca

Jedna žena je poginula, a dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nesreći na auto-putu u blizini Leskovca. Automobil je sleteo sa puta, a uzrok nesreće je najverovatnije neprilagođena brzina.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Niš - Leskovac kod sela Kumareva, jedna žena je poginula, a dve osobe su teško povređene. U pitanju su turski državljani.

Nesreća se dogodila oko 20 sati kada je audi A4, nemačkih registarskih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oznaka, sleteo sa autoputa, probio zaštitnu ogradu i posle više prevrtanja zaustavio se u obližnoj njivi.

Nastradala turska državljanka bila je suvozač. Policija pretpostavlja da je nastradala žena ispala iz automobila dok su dve osobe koje su teško povređene pronađene u automobilu.

Povređeni su prebačeni u Klinički centar u Nišu i njihovo stanje je izuzetno teško. 

U vreme nesreće na tom delu puta je padala jaka kiša i kolovoz je bio klizav. Uviđaj na licu mesta obavila je niška policija i istražni sudija iz Leskovca.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemica poginula kod Leskovca

Izvor: B92, 11.Jun.2013

Leskovac -- Jedna nemačka državljanka je poginula, a dve osobe su teško povređene na autoputu u blizini Leskovca, potvrđeno je u agenciji Beta u policiji...Portaprol Policjske uprave u Leskovcu Boban Zdravković rekao je da se nesreća dogodila u blizini sela Živkovo između 19 i 19:30..."Ženska...

Nastavak na B92...

Nemica poginula kod Leskovca

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jun.2013, 00:25

Očevici saobraćajne nezgode rekli su da je automobil nemačkih registarskih tablica "audi A4", koji se kretao prema Skoplju, sleteo s puta usled neprilagođene brzine, po kišnom vremenu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.