Nenad Zdravković: Gradonačelnik uzurpirao leskovačke medije

Izvor: juGmedia, 13.Apr.2016, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Zdravković: Gradonačelnik uzurpirao leskovačke medije

LESKOVAC –  Gradonačelnik Leskovca blokira medijsko praćenje svih opozicionih stranaka tako što zahteva od novinara da prate isključivo njegove aktivnosti, rekao je gostujući u emisiji „15 minuta“ predsednik Gradskog odbora SDS u Leskovcu Nenad Zdravković.

On zapravo tvrdi da opozicija nema adekvatnog medijskog prostora u Leskovcu zbog medijske blokade >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << koja postoji.

„Osim jednog ili dva medija koji imaju dovoljno hrabrosti da na adekvatan način proprate opoziciju imamo vrlo malo prostora. Dobra vlast ne može da postoji bez kvalitetne opozicije. A da bi se opozicija promovisala njoj je potreban medijski prostor“, ističe Zdravković.

Nakon konstatacija novinarke da je od kolega iz Leskovca dobila informaciju kako zapravo on pokušava da utiče na novinare tako što ih zove telefonom nakon što se objave tekstovi ili prilozi sa kojima se on ne slaže, Zdravković je priznao da je to uradio ali, po njegovim rečima, samo jednom.

„To je bilo kada su novinari iza nas na konferenciji na otvorenom prostoru novinari snimili čoveka koji pretražuje po kontejneru i to je prekrilo jednu od najznačajnijih tema koja se tog dana odigrala u Leskovcu„, odgovorio je Zdravković.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.