Izvor: JUGpress.com, 17.Apr.2024, 10:16

Nemanja Stanković: Vlast da reši problem kod bloka “Pepeljuga”

LESKOVAC
Odbornik opozicione Grupe građana “Za Leskovac ZAJEDNO” Nemanja Stanković zatražio je na sednici Skupštine grada da se rešava problem koji postoji kod “Pepeljuge”.
“Napravite plan i počnite da rešavate sve višegodišnje nagomilane probleme u unutarblokovskom prostoru kod „Pepeljuge“ na koje vam se već godinama unazad ukazuje i zbog kojih svakodnevni život u užem gradskom centru kod ovog bloka postaje sve teži, nekvalitetniji, štetniji po zdravlje i nebezbedniji, pre svega za našu decu, pa onda i za sve nas odrasle”, rekao je Stanković koji je prenosio i stavove građana iz ovog dela Leskovca.
Stanković...

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Zdravković tražio formiranje komisije koja bi ispitala poslovanje Narodnog pozorišta

Izvor: JUGpress.com, 17.Apr.2024

LESKOVAC..Na sednici Skupštine Grada Leskovca tokom rasprave o izveštaju o radu i poslovanju Narodnog pozorišta odbornik Nenad Zdravković (GG „Za Leskovac – ZAJEDNO“) zatražio formiranje anketnog odbora koji bi ispitao poslovanje ove ustanove u prethodne dve godine...„Predlažem i da opozicija...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.