Izvor: JUGpress.com, 29.Avg.2020, 16:35

Nema pozitivnih na koronu danas

LESKOVAC

U poslednja 24 sata stiglo je 55, za grad Leskovac 25, rezultata iz laboratorije “Vatreno oko Nis” i “Institut za javno zdravlje Nis”, svi su sa negativnim nalazom.

Trenutno se ćeka iz laboratorije “Vatreno oko Nis” 34 rezultata sa Jablanickog okruga za lica koja su uzorkovana u ZZJZ Leskovac, DZ i Opstoj bolnici Leskovac u prethodnim danima.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Jedna osoba sa teritorije Leskovca pozitivna

Izvor: JUGpress.com, 30.Avg.2020, 11:07

LESKOVAC..U poslednja 24h  stiglo je 26, za grad Leskovac 19, rezultata iz laboratorije “Vatreno oko Nis”, jedan rezultat je sa pozitivnim nalazom a osoba je sa teritorije grada Leskovca...Od pocetka epidemije ukupan broj obolelih na nivou Jablanickog okruga je 1586 a po opstinama : grad Leskovac...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.