Izvor: JUGpress.com, 19.Mar.2024, 21:31

Nećete verovati: A na Hisaru, koji je vredno arheološko nalazište, praviće restoran

LESKOVAC
Završeni su radovi na izgradnji trim staze na Hisaru. Staza jdugačka 505 metara, a radovi su koštali 1,8 miliona dinara. Aleksandra Stojanović, članica Gradskog veća, ovom prilikom je navela da je prisput do vrha brda bio neuređen, te da su se prilikom svake kiše, ili drugih padavina, na stazi stvarale rupe i blato.
„Ovo je nastavak uređenja leskovačkog bisera za sve ljubitelje prirode koji vole da pešače i prođu direktno kroz šumu. U planu je i nastavak uređenja brda i u toku je izrada Idejnog rešenja platoa brda Hisar od strane JP „Urbanizam i izgradnja“, sa planiranom izgradnjom amfiteatra, a u poslednjoj fazi kafe restorana...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.