Izvor: Blic, 26.Maj.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac: Policija zabranila ekskurziju zbog neispravnih autobusa

Leskovačka policija zabranila je ekskurziju učenicima Osnovne škole "Vasa Pelagić'', jer je kontrolom utvrđeno da je iz jednog autobusa curilo ulje, što su primetili vaspitači, izjavio je direktor škole Zoran Karapandžić.



Na jednodnevnu ekskurziju krenula su u nedelju 74 učenika od drugog do četvrtog razreda i četvoro učitelja, ali su morali da postupe po naređenju policije i da se vrate u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << školu. Autobusi saobraćajnog preduzeća "Jugotras'' su neposredno pre polaska bili na tehničkoj kontroli i po priloženoj dokumentaciji bili su ispravni. Kontrole autobusa bi trebalo da budu rigoroznije, jer je rizik veoma veliki, istakao je Karapandžić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema ekskurzije zbog neispravnih autobusa

Izvor: RTS, 26.Maj.2009

Učenicima Osnovne škole "Vasa Pelagić" leskovačka policija zabranila ekskurziju jer je kontrolom utvrđeno da je iz jednog autobusa curilo ulje. ..Leskovačka policija zabranila je ekskurziju učenicima Osnovne škole "Vasa Pelagić'', jer je kontrolom utvrđeno da je iz jednog autobusa curilo ulje,...

Nastavak na RTS...

Ekskurzija otkazana zbog kvara

Izvor: B92, 26.Maj.2009

Leskovac -- Policija je zabranila ekskurziju učenicima OŠ "Vasa Pelagić" u Leskovcu jer je kontrolom utvrđeno da iz jednog autobusa curi ulje, što su primetili vaspitači... Na jednodnevnu ekskurziju krenula su u nedelju 74 učenika od drugog do četvrtog razreda i četvoro učitelja, ali su morali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.