Ne smanjuje se broj novozaraženih u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 28.Okt.2021, 19:04

Ne smanjuje se broj novozaraženih u Leskovcu

U poslednja 24 sata, prema izveštaju leskovačkog Zavoda za javno zdravlje, u Jablaničkom okrugu, od 591 testirane osobe, pozitivan nalaz na virus korona dobilo je 136 pacijenata. Najviše novoobolelih i dalje je iz Leskovca, njih 93, dok je u ostalim opštinama okruga znatno manji broj novih slučajeva.

15 novozaraženih je iz Lebana, po 12 iz Vlasotinca i Bojnika, četvoro inficiranih iz Medveđe, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dok u Crnoj Travi nije bilo pozitivnih nalaza.

Među zaraženima je 41 zaposleno lice, 38 nezaposlenih lica, 34 penzionera, 14 učenika, 5 studenata i 4 deteta - saopštavaju iz Zavoda.

Dodaju i da se trenutno čeka još 35 rezultata testova koji su rađeni u zdravstvenim ustanovama širom Jablaničkog okruga.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedna osoba preminula od kovida u vranjskoj bolnici, broj novozaraženih u okrugu 184

Izvor: JužneVesti.com, 29.Okt.2021, 10:48

Kod 184 osobe iz Pčinjskog okruga registrovan je kovid u poslednja 24 sata, a testirano njih 486. Prema podacima Štaba za vanredne situacije, broj novoobolelih u Vladičinom Hanu, gde je pozitivan nalaz dobilo 30 ljudi, dupliran je u odnosu na dan ranije. Stanje u kovid bolnicama je nepromenjeno, a...

Nastavak na JužneVesti.com...

U Jablaničkom okrugu 120 novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2021

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovano je 120 novih slučajeva zaraze virusom korona...Reč je o 81 osobi sa teritorije opštine Leskovac, 15 iz opštine Vlasotince, 10 iz opštine Medveđa i po sedam iz opština Lebane i Bojnik...Trenutno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.