Izvor: JUGpress.com, 04.Feb.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne objavljujemo više komentara sa iste adrese

LESKOVAC

Regionalna informativna agencija JUGpress ne objavljuje više od jednog komentara na istu temu koji stižu sa iste adrese.

To se odnosi i na današnje brojne komentare koji, sa nekoliko istih adresa stižu na tekst sa protesta u Leskovcu, koji su bili još u petak uveče, i tekst o seči grana , koji je objavljen još u subotu.

Pri tome su svi ti komentari vrlo slični ili skoro isti. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Ovo ne činimo jer , iz našeg sopstvenog iskustva kada objavimo nešto što ne odgovara vlastima, znamo da onda počinje da stiže gomila komentara sa nekoliko istih adresa i skoro iste sadržine i značenja.

Dakle, sve što želite da kažete, makar i nekoliko dana posle dogadjaja i objavljivanja tekstova o njima, možete da napaišete u jednom komentaru .

A to što bi se, u slučaju da objavljujemo sve komentare sa istih adresa i sličnog sadržaja, stvarao lažni utisak o većoj posećenosti , ne smatramo relevantnim niti u skladu sa profesionalnim standardima kojih se JUGpress pridržava.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.